Onlineträning

Hur fungerar vår onlineträning?

Få personlig coachning online via din mobila enhet. Detterberggolf har en onlinebaserad plattform i form av Coach-Now. Där kan vi ha en kontinuerlig kontakt och kommunikation med våra elever samt dela svingvideos och svinganalyser. Eleverna kan själva välja vilken nivå de vill lägga det på och hur mycket de vill träna. Ibland kan det bara vara så att man vill ha ett extra öga eller åsikt om det man jobbar på är rätt. Med detta verktyg så kan du få en analys på ditt spel oavsett vart du är i världen, hemma eller på golfbanan. Det enda du behöver är en mobilkamera.

Inga löpande kostnader

Du betalar ingen månadskostnad, utan bara när du skickar videos för analys.
Skulle du däremot vilja ha ett löpande upplägg till en månadskostnad för att följa upp året runt eller vid en viss tidpunkt på året kontakta oss för en offert. 

Professionell hjälp på ett enkelt sätt

Personliga övningar för att snabbare utveckling. Istället för att leta tips på youtube eller i golftidningar. Din upplevelse av onlinecoaching kommer att kommuniceras via din personliga 1-mot-1 online-utbildningsplattform som kommer till dig via CoachNow.

"Målet med min Online Coaching-plattform som helt enkelt är att hjälpa spelare att uppnå sina mål och bli bättre. Jag vet hur tidskrävande golf är och tid för många är en bristvara, men med denna tjänst så kan du få en lektion när som helst oavsett vart de än är”

Svinganalys & övning med uppföljning

Du skickar video framifrån och från sidan enligt instruktioner. Du kommer att få en inloggning med en egen sida på Plattformen Coach-Now. Där kommer du ha tillgång till dina videos. Eftersom de lagras online och inte i appen så de tar inte upp minne på din telefon. Du kan även filma dina svingar och spara dina videos i appen. Dessutom kan du logga in via Dator.

Du får också en uppföljning på nästa video där du utför tidigare givna instruktioner.

800 kr