TRACKMAN

Träning och lektioner med Trackman

Vill du ta ditt golfspelande till en ny nivå? Då finns nu en fantastisk möjlighet att ta hjälp av golfvärldens ledande analysverktyg Trackman. Här nedan finns lite information om vad systemet erbjuder och hur det fungerar, samt priser för lektioner med Trackman som stöd.

Ta ditt spel till en ny nivå

Många av de bästa spelarna på de stora tourerna använder TRACKMAN i sin träning för att slipa på detaljer och få tillgång till data som gör det möjligt att analysera och följa upp sin sving, bollträff, carry, bollhastighet och mycket mer.

Nu kan vi erbjuda dig samma möjligheter som proffsen har. Boka in en lektion med Mikael så får du se själv vilka möjligheter som finns.

Vi är certifierade

För att få ut bästa möjliga resultat av Trackmansystemet så har jag utbildat mig inom systemet och är nu certifierad enligt Trackmans Master program Level 1.

Genom att använda trackman så kan du uppnå i princip samma träningsresultat inomhus som utomhus. Det innebär att träning inomhus under lågsäsong blir av mycket högre kvalitet.

I´m always amazed at what I learn about my own game every time I hit a few shots on my TrackMan

Tom Stickney III

Priser och lektionsupplägg

Efter avslutat lektion får du med dig en analys av alla slag, bifogad PDF till din mail med alla värden som du vill ha ut. Längd, hastighet, bladpositioner mm.

LektionstypPris
25 min450 kr
50 min (1 pers)800 kr
50 min (2 pers)900 kr
50 min (3 pers)1000 kr
50 min (4-10pers)1000 kr + 100kr/p över 4